Posteado por: tparada | 1 junio 2008

Tropische feest met een Venezolaanse Tintje!!

A.s. zondag 22 juni, organiseert de Stichting Multicultureel Viva Venezuela in samenwerking met  de carnavalsvereniging ‘de Tunnelplekkers’, een Tropische feest met een Venezolaanse tintje van 12:30 t/m 20:00 uur in Tilburg, om de Tilburgse gemeenschap kennis te laten maken met de Zuid-Amerikaanse cultuur. Het doel is mensen van verschillende afkomst kennis te laten maken met elkaars cultuur en om iedereen wat dichterbij elkaar te brengen.  Ook is dat Deze feest is een jaarlijks terugkerend feest om geld voor de deelname van de Tilburgse T-Parade in te zamelen.

Het feest wordt gehouden in het clubgebouw De Barak aan de Jan Truijenlaan 9 te Tilburg.

Het wordt een groot feest waar niet alleen de Tilburgse gemeenschap welkom is, maar een ieder die kennis met de Zuid-Amerikaanse cultuur wil maken. Het beloofd een echte  gezellige familiedag worden.

Op deze dag zullen er verschillende workshops plaatsvinden o.a. van salsa en ‘Tambores’ (Venezolaanse percussie)  te leren dansen (de “Tamboer” is een traditioneel afro instrument afkomstig uit de kust van Venezuela) Op deze manier zal er vorm worden gegeven aan enkele mooie culturele aspecten van Latijns Amerika.

Er zullen verschillende optredens plaatsvinden van o.a. een Venezolaanse live band genaamd La Banda Metáfora die salsa merengue en andere Zuid-Amerikaanse opzwepende ritmes zullen spelen , de percussie band: Amigo du Brazil , de energieke Tilburgse zangeres Germaine Verderosa, zanger El Gatto Gabriel met zijn show om iedereen aan dansen zetten en twee Dj’s Alex Santana  uit Isla Margarita – Venezuela en Dj Gee Ar (G.R.) Caracas – Venezuela verder voor de muzikale omlijsting zullen zorgen.

De kinderen kunnen zich op een springkussen  uitleven, pinatas  en andere activiteiten die voor de allerkleinsten voorbereid zijn .

Uiteraard zullen er ook typische Zuid Amerikaanse hapjes, gerechten en drankjes zijn.

Ons doel is om er met z’n allen een bruisende dag van te maken!  

Met deze festiviteit hopen wij door middel van diverse activiteiten, het contact en de integratie tussen de verschillende culturen binnen de Tilburgse samenleving te stimuleren. Het programma is zodanig opgesteld dat iedereen zich de hele dag zal amuseren, jong en oud, groot en klein. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, op wat voor manier dan ook!

Toegangsprijs:

Voorverkoop: € 5-, incl. loterij van twee reischeque
Bij de kassa: 7,50-, incl. loterij van twee reischeque
Kinderen van 3 tot 12 jaar: € 2
Kinderen onder 3 jaar gratis.

Informatie:

Ibelice Engelhardt
Tel.: 013-2134016
Multicultureel Viva Venezuela

 
Erik Hultemans
Tel.: 06-10291527
CV. de Tunnelplekkers

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Categorías

A %d blogueros les gusta esto: